Hundepensjonat i Hadeland

Prøv vårt hundepensjonat i Hadeland

Lunner katte- og hundepensjonat har store fine uteområder, perfekt for hunder som liker å være i bevegelse. Vi har også nye innefasiliteter for hunder, med bur som er fra 2 til 5 m2 og har full takhøyde. Burene er lyse og fine båser, med fliser på alle gulv i romslige luftige lokaler.

Les mer om hundepensjonatets priser og vilkår.

Hundepensjonat i Hadeland

Rutiner

Kl 08:00 på hundepensjonatet i Hadeland er det morgenstund med gull i munn som starter med lufting og mat. De hunder som går godt sammen settes i løpegårder, noen i hundegårder mens andre går tur.

Etter frokosten i hunderommet er det, avhengig av vær og temperatur, ut med alle hunder i hundegårder og løpegårder for lek og sosialisering. Dette alternerer, slik at alle får tid i de store løpegårdene. Om vinteren er det selvsagt hunder som ikke vil være ute, og disse blir da i hunderommet og går ettermiddagstur kl. 15. I mellomtiden får de kos og stell. De hunder som er ute tas inn ved 15 tiden for ro før mat serveres ved 16 tiden.

Etter mat er det ut i hundegårder og løpegårder igjen, kveldsturer starter ved 19 tiden. Alle hunder får minimum 2 turer pr. dag ved siden av opphold i løpegårdene.

Mens hunder er ute i hundegårder og løpegårder rengjøres hunderommet hver dag.

For å forhindre smitte dersom uhellet er ute, har vi eget hundeisolat for syk hund. Ved sykdom og behov for veterinær må eier dekke dette.

Kontakt

Leter du etter et hundepensjonat i Hadeland og omegn? Da trenger du ikke lete lenger. Vi er sikker på at din hund vil få en god opplevelse og et trygt opphold på vårt hundepensjonat. Kontakt oss i dag for booking, eller om du bare har spørsmål knyttet til et eventuelt opphold. Husk å være tidlig ute før opphold i forbindelse med de store feriene.

Du finner også Lunner Katte og Hundepensjonat på facebook.