Hundepensjonat i Hadeland

Prøv vårt hundepensjonat på Hadeland

Lunner katte- og hundepensjonat har store fine uteområder, perfekt for hunder som liker å være i bevegelse. Vi har også nye innefasiliteter for hunder, med båser som er fra 2 til 5 m2 og har full takhøyde. Båsene er lyse og fine, med fliser på alle gulv i romslige luftige lokaler.

Les mer om hundepensjonatets priser og vilkår.

Hundepensjonat i Hadeland

Rutiner

Kl 08:00 på hundepensjonatet på Hadeland er det morgenstund med gull i munn som starter med lufting og mat. De hunder som går godt sammen settes i løpegårder, noen i hundegårder mens andre går tur.

Etter frokosten i hunderommet er det, avhengig av vær og temperatur, ut med alle hunder i hundegårder og løpegårder for lek og sosialisering. Dette alternerer, slik at alle får tid i de store løpegårdene. Om vinteren er det selvsagt hunder som ikke vil være ute, og disse blir da i hunderommet og går ettermiddagstur kl. 15. I mellomtiden får de kos og stell. De hunder som er ute tas inn ved 15 tiden for ro før mat serveres ved 16 tiden.

Etter mat er det ut i hundegårder og løpegårder igjen, kveldsturer starter ved 19 tiden. Alle hunder får minimum 2 turer pr. dag ved siden av opphold i løpegårdene.

Mens hunder er ute i hundegårder og løpegårder rengjøres hunderommet hver dag.

For å forhindre smitte dersom uhellet er ute, har vi eget hundeisolat for syk hund. Ved sykdom og behov for veterinær må eier dekke dette.

Kontakt

Leter du etter et hundepensjonat på Hadeland og omegn? Da trenger du ikke lete lenger. Vi er sikker på at din hund vil få en god opplevelse og et trygt opphold på vårt hundepensjonat. Kontakt oss i dag for booking, eller om du bare har spørsmål knyttet til et eventuelt opphold. Husk å være tidlig ute før opphold i forbindelse med de store feriene.

Du finner også Lunner Katte og Hundepensjonat på facebook.