Om oss

Vi er en familiedrevet bedrift

Jeg, Anne- Katherine Danielsen, tar meg av den daglige driften. I 2011 rev vi en gammel låve og startet bygging av dyrepensjonatet. Nå skulle jeg realisere min drøm! Jeg er oppvokst med både katt og hund, dette har alltid vært en stor del av livet mitt. Jeg ser derfor på det å kunne jobbe med dyr som et stort privilegium.

Vi legger stor vekt på at dyrene skal trives og ha det trygt og godt mens de er på pensjonatet med mye individuell behandling. For hunder betyr det mye kos, turer og sosialisering med både mennesker og andre hunder.

Kattene får også individuell behandling og vi er veldig opptatt av at forholdene er tilrettelagt for hver enkelt katt med mye kos og et godt og harmonisk miljø. Derfor ligger det også mye planlegging bak utforming av både katte- og hunderommene, samt uteområder!

Personalet gjennomgår et opplæringsprogram hvor rutiner og behandling av dyrene på pensjonatet gjennomgås nøye.

Vi har bygget et funksjonelt og fint dyrepensjonat hvor alt ligger til rette for at dyrene skal ha det det trygt og godt mens de er her! Vi befinner oss i nærheten av Gardemoen (43 km, 37 min) og Oslo (1 time til sentrum).

© 2021 Lunner Katte og Hundepensjonat AS
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram