Pensjonat

Lite pensjonat med personlig oppfølging av hund og katt

Lunner Katte og Hundepensjonat AS kan tilby skreddersydde lokaler i nybygg med vannbåren gulvvarme i hele bygget og kraftig ventilasjon. Vi har lyse lokaler med overflater og inventar som er lette å holde rent.

Alle katteburene er over 2m2 og 2m høye, her har kattene ingen burfølelse.  Vi har satt inn hyller i forskjellige høyder, klatrestamme og alle har vindusplass.

Hundeburene er fra 2 til 5 m2 og har full takhøyde. Båsene er lyse og fine båser, med fliser på alle gulv i romslige luftige lokaler.  Vi har også egen vaskeplass.

Utearealer består av 3 mål med løpegård, pluss 10 hundegårder på ca. 15 m2 med hundehus for uteboende hunder.  Hundene får turer og er i løpegård, alltid med en person tilstede. Vi har kapasitet til 10-15 hunder og 10-15 katter.

I uteområdene er det store hundegårder med hundehus som egner seg ypperlig til polarhunder og andre hunder som trives med å bo ute.

På grunn av beliggenheten til dyrepensjonatet egner det seg perfekt for hunder som er redde for raketter på nyttårsaften. Lokalene er godt isolert samtidig som det er få raketter her. Ingen hund trenger å lide en nyttårsaften, men vær ute i god tid for bestilling av plass!

Vask, kloklipp og klipp av hund kan formidles.

Vi tar også hamstere, marsvin, kaniner og andre smågnagere i pensjon.

© 2021 Lunner Katte og Hundepensjonat AS
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram